Dierenspeciaalzaak De Patrijs

Hart voor dieren en hun baasjes

Hondenvoeding kopen

Een hond als huisdier is een vriend voor het leven. Honden zijn trouw, vrolijk en gek op spelen. Aan het einde van een zware dag, is je hond er altijd om je op te vrolijken. Je hond houdt je jong en actief. Of je nu de eigenaar bent van een piepkleine chihuahua of een reusachtige bouvier: je bent gek op je hond en je wilt dan ook niets dan het allerbeste voor hem of haar. Hondenvoeding kopen hoort er als hondeneigenaar nu eenmaal bij. En omdat jij zoveel krijgt van je hond, gun je hem op zijn beurt alleen de beste hondenvoeding. De juiste voeding houdt jouw hond namelijk langer gezond. Maar hoe weet je welke hondenvoeding het beste bij jouw viervoeter past? 

Hondenvoeding kopen die past bij jouw hond

Er bestaan bijna honderdvijftig verschillende soorten hondenrassen. Zo veel honden, zo veel wensen! Ga je hondenvoeding kopen voor jouw hond, dan is het verstandig om na te gaan welke soort hondenvoeding het beste bij jouw hond past. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten hondenvoeding beschikbaar, dat je als baasje misschien niet meer weet wat je moet kiezen. Als je er niet uitkomt, vraag dan om advies aan een deskundige medewerker bij je dierenspeciaalzaak. Als het goed is kun je ook merken aan je hond of de hondenvoeding goed aanslaat of niet. Wanneer je hond slecht op hondenvoeding reageert, dan is het tijd om te experimenteren met een andere vorm van hondenvoeding. Dit kun je zien aan een doffe vacht en dunnere ontlasting.  

Verschillende soorten hondenvoeding kopen

De Patrijs wil zich onderscheiden door niet puur op winstbejag uit te zijn. Wij houden van dieren en kunnen dan ook alleen producten aanbieden waar we achter staan. Daarom durven wij te zeggen dat de producten in ons assortiment van uitstekende kwaliteit zijn. Wij willen alleen het beste voor jouw huisdieren. Als je niet goed weet welke voeding het meest geschikt is voor je hond, dan helpen wij je graag door je te voorzien van een goed advies. 

Hondenvoeding bij De Patrijs bestellen

De meest voorkomende soorten hondenvoeding zijn droogvoer, natvoer, vers vlees, puppy voer en senior voeding. Droogvoer staat ook wel bekend als hondenbrokken. Omdat je hond op deze soort voeding moet kauwen, is het goed voor zijn gebit. Brokken bevatten alleen weinig water, dus zorg dat de waterbak van je hond altijd goed gevuld is. Natvoer komt vaak in kuipjes of blikjes en bevat meer water. Omdat je hond hierbij niet hoeft te kauwen, kan door teveel natvoer tandsteen ontstaan. Je kunt er ook voor kiezen om je hond vers vlees te geven. Zorg dan wel dat je hond op een of andere manier ook groenten binnenkrijgt. Totdat een hond zes maanden oud is, geef je hem puppyvoer. Puppyvoer bevat meer eiwitten die jouw pup hard nodig heeft in de groei. Senior Voeding is speciaal ontwikkeld voor honden die zes jaar of ouder zijn.