Dierenspeciaalzaak De Patrijs

Hart voor dieren en hun baasjes

Hondenvoeding kopen

Van harte gefeliciteerd! Je bent trotse eigenaar van een van de meest trouwe huisdieren, een hond. Wellicht heb je al over verschillende dingen op het gebied van verzorging nagedacht, maar kijk toch nog eens extra goed naar de voeding die je je hond gaat geven. De juiste voeding is erg belangrijk voor een opgewekte en gezonde hond. Hondenvoer kopen doe je snel en voordelig in de online shop van De Patrijs. 

Verschillende soorten hondenvoeding

Er zijn ontzettend veel soorten hondenvoeding verkrijgbaar. Wij bieden dan ook een ruim assortiment aan, passend bij ieder budget. Wij hebben hart voor dieren en vinden het dan ook belangrijk dat je bij ons de voeding kunt krijgen die het beste bij je huisdier past. Sommige honden krijgen bijvoorbeeld last van darmklachten door granen in het voer. Kies in dat geval voor een van onze graanvrije voersoorten. Ook hypoallergeen valt binnen ons aanbod. Steeds meer mensen gaan over tot het geven van vers vlees aan hun hond. Wij vinden het belangrijk om ons aanbod af te stemmen op de vraag en daarom valt ook vers vlees voor de hond onder ons assortiment. 

Wij verkopen waar we achter staan

De Patrijs wil zich onderscheiden door niet puur op winstbejag uit te zijn. Wij houden van dieren en kunnen dan ook alleen producten aanbieden waar we achter staan. Daarom durven wij te zeggen dat de producten in ons assortiment van uitstekende kwaliteit zijn. Wij willen alleen het beste voor jouw huisdieren. Als je niet goed weet welke voeding het meest geschikt is voor je hond, dan helpen wij je graag door je te voorzien van een goed advies. 

Hondenvoeding bij De Patrijs bestellen

Het mag duidelijk zijn dat het makkelijk en snel is om je hondenvoeding online te kopen. Dat is bij ons niet anders. Als extra service bieden wij gratis bezorging aan voor adressen in Almere. Kijk op de website voor de mogelijkheden. Voor bestellingen voor adressen buiten Almere geldt dat wanneer je de bestelling voor 14.30 uur plaatst, deze dezelfde dag nog verzonden wordt. Naast de standaard merken vindt je bij ons ook speciale voeding en snacks waardoor je altijd kunt voorzien in de behoeften van je hond. Wij zien graag je bestelling tegemoet.